Bănci și Asigurări

Creştere cu 12% a subscrierilor totale ale Allianz-Ţiriac în S1/2021, peste 768 mil. lei. Subscrierile din asigurările de viaţă: creştere cu peste 30%, la un nivel comparabil cu subscrierile din property sau RCA. Rata combinată a depăşit pragul de 90% şi a impactat profitul operaţional, care s-a situat la 82,8 mil. lei

Allianz-Ţiriac a subscris în primul semestru (S1) al anului 2021 prime în valoare de peste 768 mil. lei, în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi cu circa 10% peste nivelul din primul semestru din 2019, arată datele transmise ieri de companie.

Cele mai ridicate ritmuri de creştere a vânzărilor au fost înregistrate la nivelul asigurărilor de viaţă, locuinţă şi că­lă­to­rie. Astfel, subscrierile din asigurările de via­ţă au crescut cu peste 30% în S1/2021 şi au ajuns la un nivel com­parabil cu sub­scrie­ri­le din asigurările property sau RCA, în timp ce vânzările de asigurări de locuinţă au avansat cu peste 23%, iar subscrierile din asigurări de călă­to­rie s-au dublat, recu­pe­rând din recu­lul înre­gistrat în aceeaşi pe­rioadă a anului tre­cut, pe fondul reluării că­lă­toriilor în străină­ta­te, a transmis asigură­to­rul fără să in­dice valorile la care au ajuns sub­scri­e­ri­le pe diferite segmen­te de business.

Primele subscrise pe segmentul auto au crescut cu 5% în perioada raportată.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.