Bănci și Asigurări

Credite mai ieftine la Transilvania

21.08.2000, 00:00 10



Banca Transilvania va opera, incepand cu 1 septembrie o noua reducere a nivelului dobanzilor, pentru creditele acordate clientilor, continuand astfel politica de mentinere a dobanzilor active la nivelul de mijloc al pietei bancare.

Analistii apreciaza ca dobanzile pentru creditele acordate de banci se situeaza, in momentul de fata, in intervalul 45 - 55%.

Banca Transilvania acorda, in plus, pentru exportatori, o reducere cu 2 pana la 5 puncte procentuale a dobanzilor la creditele contractate, conform normelor interne ale bancii.

Politica de creditare practicata pana in prezent de Banca Transilvania a avut o importanta contributie la cresterea semnificativa a volumului creditelor acordate in acest an.

Astfel, in primele sapte luni ale anului valoarea totala a contractelor de creditare a crescut la 1.062 miliarde de lei, nivel mai mare cu 1,62% fata de cel de la 31 decembrie 1999.

Banca Transilvania acorda credite clientilor sai, urmarind in principal bonitatea acestora si planul de demarare sau dezvoltarea a afacerii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO