Bănci și Asigurări

Consiliul de Supraveghere al City Insurance a aprobat constituirea Comitetului Consultativ pentru Riscuri Globale, format din 3 membri, cu sarcina de a consilia conducerea companiei atât asupra oportunităţilor, cât şi a provocărilor generate la nivel global

Articol cu continut publicitar

În data de 14 mai 2020, Consiliul de Supraveghere al City Insurance a aprobat constituirea Comitetului Consultativ pentru Riscuri Globale; un comitet consultativ format din 3 membri cu sarcina de a consilia conducerea companiei atât asupra oportunităţilor, cât şi a provocărilor generate la nivel global.

Fiecare dintre membrii acestui comitet aduc la City Insurance experienţa lor unică la nivel global:

Sunil Sabharwal

Sunil Sabharwal este investitor şi consilier independent, de origine indiană-maghiară care a înfiinţat biroul din Budapesta al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Sunil a mai ocupat funcţia de US Alternative Executive Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) în perioada 2016-2018, iar recent a fost Preşedinte al Earthport, o entitate listată în LSE, până la vânzarea către Visa. Sunil a absolvit Şcoala de Afaceri din Londra cu un Master în Science in Management şi Universitatea de Stat din Ohio (OSU) cu licenţă în Science in Business Administration.

Kevin Hulbert

Kevin Hulbert este fost ofiţer superior de informaţii (Senior Intelligence Officer) în cadrul Direcţiei de Operaţiuni a CIA, care în prezent activează în Consiliul Consultativ al Preşedintelui. După retragerea din CIA în 2014, Kevin a fondat Grupul XK unde este Preşedinte şi CEO. XK Group este o firmă de tip boutique, specializată în soluţii de securitate şi informaţii pentru sectorul privat. Kevin a petrecut mulţi ani analizând problemele politice şi de securitate din întreaga lume, aflându-se într-o bună poziţie pentru a ajuta compania să depăşească provocările politice, birocratice şi culturale.

Federico Trillo

Federico Trillo este fost politician de origine spaniolă, care a ocupat funcţia de Ambasador al Spaniei în Regatul Unit. Federico a participat la înfiinţarea Asociaţiei pentru Studii pentru Progresul Social şi este membru al Comisiei Spaniole de Istorie Militară. Este autorul mai multor cărţi de drept şi gândire judiciară şi politică. Este licenţiat în drept de la Universitatea din Salamanca şi deţine un doctorat în drept la Universitatea Complutense din Madrid.

 

Formarea Comitetului Consultativ pentru Riscuri Globale şi numirea membrilor săi vin într-o perioadă de volatilitate şi provocări globale, incluzând aici pandemia COVID-19 şi consecinţele sale. City Insurance consideră această iniţiativă ca o parte critică a consolidării strategiei sale de business.

 

Etichete: comitet,membri

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.