LIVE: ZF Produs în România: Cum au evoluat afacerile şantierelor navale Damen Galaţi şi Damen Mangalia? Ce planuri de dezvoltare are Grup Şerban Holding, companie activă în mai multe domenii din agricultură? Urmăriţi o discuţie cu Gheorghe Savu, director la Damen România şi Ovidiu Bucătaru, director financiar al Grup Serban Holding.
Bănci și Asigurări

Consiliul Concurenţei investighează o parte a firmelor de reparaţii din reţeaua Auto Italia şi Uniqa Asigurări privind posibila încălcare a legislaţiei concurenţei

Consiliul Concurenţei a declanşat o no­uă investigaţie pe piaţa serviciilor de reparare a autovehiculelor, de această dată fiind vizată Auto Italia Impex, o parte a firmelor de repa­ra­ţii autorizate din reţeaua Auto Italia şi Uniqa Asigurări, potrivit informaţiilor trans­mi­se de reprezentanţii Consiliului Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă are indicii că Auto Italia Impex, 27 dintre firmele de repa­ra­ţii autorizate din reţeaua sa şi Uniqa Asigurări şi-au coordonat comportamentul, având ca scop stabilirea tarifelor, discoun­tu­rilor şi a altor condiţii de tranzacţionare pe piaţa serviciilor de întreţinere şi reparare a autovehiculelor din România.

În acest context, Consiliul a efectuat ins­pec­ţii inopinate la sediile şi punctele de lucru ale Auto Italia Impex, Uniqa Asigurări şi pa­tru dintre reparatorii autorizaţi vizaţi de in­ves­tigaţie privind o posibilă încălcare a legis­laţiei în domeniul concurenţei.

Documentele ridicate în cadrul inspec­ţi­ilor se află în analiza autorităţii române de con­curenţă, în cadrul procedurilor specifice inves­tigaţiei.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.