Bănci și Asigurări

CEC Bank şi SelfPay oferă peste 6.000 de puncte noi de plată a tarifelor permiselor şi înmatriculărilor auto

CEC Bank şi SelfPay oferă peste 6.000 de puncte noi de...

Autor: Mircea Nica

13.10.2020, 00:00 208

CEC Bank, instituţie de credit deţinută de stat, şi SelfPay, furnizor de servicii de plată tip self-service, au demarat un parteneriat prin care tarifele pentru certificatele de înmatriculare, autorizaţiile de circulaţie provizorii şi tarifele de emitere a permiselor de conducere se pot plăti din luna octombrie prin intermediul celor peste 1.000 de unităţi CEC Bank, precum şi prin cele peste 5.000 de staţii de plăţI SelfPay, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii SelfPay. 

„Digitalizarea serviciilor reprezintă o preocupare constantă pentru CEC Bank, iar plata contravalorii certificatelor de înmatriculare, a autorizaţiilor de circulaţie provizorie precum şi de emitere a permiselor de conducere prin intermediul staţiilor de plată, se înscrie în această linie. Prin parteneriatul cu SelfPay creştem numărul de puncte de încasare, fiind tot mai aproape de clienţii noştri, oferindu-le mijloace moderne de plată“, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte, director general al CEC Bank. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO