Bănci și Asigurări

CEC Bank extinde posibilitatea emiterii cardurilor virtuale pentru toate cardurile de debit din portofoliu, direct din aplicaţia de Mobile Banking

CEC Bank extinde posibilitatea emiterii cardurilor...

Autor: Cristina Bellu

16.10.2023, 10:40 84

CEC Bank continuă procesul de digitalizare şi anunţă adopţia unei soluţii de emitere a cardurilor virtuale pentru toate tipurile de carduri de debit din portofoliu, direct din aplicaţia de Mobile Banking - CEC app.

“Continuăm procesul de modernizare a CEC Bank şi extindem posibilitatea emiterii de carduri virtuale către toate produsele de card de debit existente în portofoliul băncii. Astfel, CEC Bank devine şi mai prietenoasă cu mediul  după ce anul trecut am început emiterea primului card virtual pentru produsul Visa Multicurrency iar de la începutul anului banca noastră emite carduri din plastic reciclat/ cu elemente biodegradabile”, spune Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank.

Practic, orice client al băncii care deţine un card fizic principal activ, îşi poate emite cardul virtual direct din Mobile Banking – CEC App şi îl poate folosi imediat. Acesta este activ încă de la început, fără a fi necesare alte drumuri la bancă sau la bancomat. 

Potrivit oficialilor băncii, cardul virtual poate fi folosit pentru - plăţi la POS, după înrolarea cardului într-o aplicaţie de plăţi (Google Wallet sau Apple Pay); - plăţi online, folosind datele cardului disponibile în aplicaţie; - retragere de numerar contactless de la ATM-urile şi MFM-urile CEC Bank dar şi de la echipamentele altor bănci care permit acest tip de operaţiune contactless. 

Cardurile virtuale pot fi utilizate şi pentru plăţi direct de pe telefon, prin portofelele Apple sau Google (Apple Pay / Google Pay), ceasuri sau brăţări smart (Fitbit Pay, Garmin Pay).


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO