Bănci și Asigurări

Casa de avocatură PeliFilip lansează practica de New and emerging technologies

Casa de avocatură PeliFilip lansează practica de New...
28.09.2018, 11:55 88

Casa de avocatura PeliFilip a lansat o noua arie de practica dedicata noilor tehnologii, unul dintre cele mai dinamice sectoare, în contextul în care activitatea din acest domeniu a inregistrat in ultima perioadă o dezvoltare extrem de rapidă.

 „Noi consideram ca schimbarile axate pe noile tehnologii vor deveni norma. Insasi practica dreptului va fi influentata, iar businessurile implicate in dezvoltarea sau aplicarea noilor tehnologii au nevoie de o abordare noua si o mentalitate diferita din partea avocatilor. Din aceste motive si date fiind solicitarile care ne-au fost adresate in ultima perioada, ne bucuram sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o noua arie de practica, care integreaza servicii juridice dedicate tehnologiilor noi si emergente”, declara Cristina Filip.

Noua divizie va oferi know-how pentru clienţii din industria noilor tehnologii, precum sectorul fintech. Printre serviciile oferite de PeliFilip în noua divizie se numără şi structurarea şi implementarea unor soluţii de finanţare, consultanţă legală în legătură cu creditarea online şi noile soluţii de plată, semnături biometrice, contracte de proprietate intelectuală, etc. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO