LIVE: ZF Live Special: Ce va însemna guvernanţa corporativă post-pandemie care trebuie să se raporteze la conceptul ESG?
Bănci și Asigurări

Carfix, o nouă aplicaţie pentru asigurări auto, va oferi un proces sută la sută digital la constatarea daunelor şi inspecţia auto. Sorin Iacob, GTM Managing Services: Lansăm o aplicaţie mobilă cross segment care reduce nebunia aceasta de a merge la un punct fix, la constatare sau a face inspecţie de risc

Carfix, o nouă aplicaţie de constatare a daunelor şi inspec­ţie de risc, va fi lansată în această săptămână pentru a oferi un proces sută la sută digital atât în cazul constatării dau­nelor, cât şi în cazul achiziţionării poliţelor auto, progra­mă­rii la service, a spus Sorin Iacob, managing director în cadrul GTM Managing Services, o companie specializată în automatizarea proceselor de daună, evaluarea maşinilor şi calcularea devizelor de reparaţie, pentru ZF.

Concret, cu Carfix poţi să avizezi dauna şi să efectuezi constatarea de la dis­tanţă, primeşti au­to­mat procesul ver­bal de constatare a daunei, primeşti automat oferta de despă­gu­bire pentru repara­ţia în regie proprie şi eli­mini birocraţia şi sem­nezi de la distanţă docu­mentele necesa­re constatării dau­ne­lor sau realizării unei inspecţii de risc.

„Sunt în piaţa aceas­ta de vreo 14 ani şi sunt specializat în au­to­matizarea proce­se­lor de daune, evaluarea maşinilor şi calcularea devizelor de re­pa­ra­ţie. Lansăm o aplicaţie mo­bilă cross segment care re­duce ne­bu­nia aceasta de a merge la un punct fix, la con­statare sau de a face o inspecţie de risc. Deschidem drumul către un pro­ces sută la sută digital şi în cazul achi­ziţionării po­liţe­lor auto, în ca­zul daunelor, programării la service, practic cu tot. Astfel, cli­en­tul îşi face tot singur, în regim self-service“, a explicat Sorin Iacob.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.