Bănci și Asigurări

Business MAGAZIN. Ce a lăsat moştenire François Bloch după 6 ani la BRD: România este ţara în care ai nevoie de mult fler, pe lângă competenţele tehnice

Business MAGAZIN. Ce a lăsat moştenire François Bloch...

Autor: Claudia Medrega

29.10.2023, 15:00 1144

Pentru poziţia de nou CEO al BRD a fost desemnată Maria Rousseva, fost membru al Comitetului Director al BRD şi din 2022 şi deputy CEO global corporates al BRD.

Francezul François Bloch, 56 de ani, care era desemnat în 2016 să preia conducerea BRD-SocGen, a decis să plece din 26 septembrie 2023 de la cârma băncii româneşti cu capital francez, urmând să preia alte responsabilităţi în cadrul grupului Societe Generale.

„De când am venit, am avut în minte câteva mari obiective pe care le-am urmărit pe tot parcursul mandatului: BRD trebuie să evolueze, să se dezvolte, să se modernizeze. Nu aş putea să menţionez fiecare proiect important, însă le-aş putea subsuma pe toate ideii de reformă, reorganizare şi eficien­tizare a proceselor. BRD este astăzi o bancă solidă şi modernă, pregătită pentru prezent şi viitor“, a spus, după 7 ani în fruntea BRD, Fran­çois Bloch, citat de Business Magazin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO