Bănci și Asigurări

BRD are un nou vicepreşedinte, Mirela Virginia Medelean, după retragerea fostului director general adjunct din motive personale

BRD are un nou vicepreşedinte, Mirela Virginia Medelean,...

Autor: Roxana Rosu

11.12.2020, 11:52 1504

Consiliul de Administraţie al BRD-Groupe Societe Generale a numit un nou vicepreşedinte al băncii, pe Mirela Virginia Medelean, care preia poziţia deţinută anterior de Francois Jose Aldeguer, care renunţă la funcţie din motive personale începând cu 31 ianuarie 2021.

Francois Jose Aldeguer are 60 de ani şi are oexperienţă profesională de peste 34 de ani dintre care 22 de ani în Grupul Societe Generale. El este director general adjunct la BRD din iulie 2017.

Mirela Virginia Medelean va fi noul Director General Adjunct Proiecte si Operatiuni al băncii, pentru un mandat de 4 ani, incepând cu  data de 1 februarie 2021.

De asemenea, Jean-Luc Andre Joseph Parer a renunţat la mandatul de membru în Consiliul de Administraţie al BRD, începând cu data de  11 decembrie, tot din motive personale. În locul lui a fost numit Maria Rousseva, în calitate de administrator provizoriu, până la prima adunare generală a acţionarilor.

Cele două numiri din conducerea BRD sunt sub condiţia obţinerii aprobării BNR.

Termenul mandatelor incepe sa se calculeze din a 3 a zi lucratoare ulterioara primirii aprobarii prealabile a Bancii Nationale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO