Bănci și Asigurări

BCR introduce posibilitatea retragerii numerarului în euro la 100 de bancomate din ţară, iar până la final de 2022 peste 300 de aparate din reţeaua băncii vor oferi această facilitate

BCR introduce posibilitatea retragerii numerarului în...

Autor: Cristina Bellu

08.09.2022, 11:58 4043

BCR a anunţat că introduce funcţionalitatea de retragere a numerarului în euro la 100 de ATM-uri din înteaga ţară, începând din luna septembrie, urmând ca până la sfârşitul anului, peste 300 de aparate din reţeaua băncii să ofere această facilitate.

Operaţiunea de retragere a numerarului în euro este disponibilă pentru posesorii de carduri de debit BCR persoane fizice la ATM-urile băncii amplasate atât în Bucureşti, cât şi în celelalte mari oraşe.

Schimbul valutar se va face la cursul de schimb al BNR, la care se va adăuga comisionul de conversie valutară standard de 2%. Valoarea comisionului va fi afişată pe ecranul terminalului utilizat înainte de finalizarea tranzacţiei, anunţă oficialii băncii.

Pentru clienţii BCR care au carduri de debit în lei nu se va percepe un comision de retragere a numerarului, ci doar comisionul de conversie valutară standard.

ATM-urile BCR de la care se pot efectua operaţiuni de retragere numerar în euro oferă posibilitatea de a retrage sume numai în multiplu de 50.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO