Bănci și Asigurări

BCR ieftineste cardurile in valuta

14.05.2004, 00:00 22



Banca Comerciala Romana (BCR) a decis saptamana aceasta reducerea sumelor minime necesare pentru obtinerea unor tipuri de carduri in valuta.



Astfel, pentru cardurile destinate persoanelor juridice, BCR VISA Business (in dolari) si BCR MasterCard Business (in euro) suma minima a fost redusa la doar 500 de dolari, respectiv euro, de la 3.000 de dolari si respectiv 1.000 de euro. De asemenea, BCR a scazut si nivelul soldului minim ce trebuie mentinut in cont la cele doua tipuri de card pana la 100 dolari, respectiv euro, de la 1.000 dolari, respectiv euro.



Pentru cardurile destinate persoanelor fizice BCR VISA International (in dolari) si BCR VISA Clasic International (in euro), banca a redus sumele minime necesare deschiderii contului de card la numai 100 dolari/euro, de la 1.500 dolari/euro.



Totodata, BCR a redus si nivelul soldului minim ce trebuie mentinut in contul de card pentru BCR VISA International (dolari) si BCR VISA Clasic International (euro) la doar 50 dolari/euro, de la 500 dolari, respectiv euro.



In acelasi timp, banca a redus cu 50% comisionul anual de administrare a contului de card, de la 250.000 lei la 125.000 lei, acesta fiind perceput incepand cu al doilea an de la emiterea cardului.



BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 1,4 milioane de carduri active. Prin masurile luate BCR vizeaza marirea cotei de piata prin atragerea unui nou segment de clienti. Banca ofera in prezent clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 13 tipuri de carduri. Banca detine la acest moment un numar de circa 750 de bancomate functionale si aproape 3.200 de POS instalate exclusiv la comercianti. liviu.chiru@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO