Bănci și Asigurări

Banca Transilvania aduce rate fără dobândă pe cardurile sale de credit

Autor: Liviu Chiru

24.05.2011, 23:30 761

Banca Transilvania, singura bancă de top cu capital majoritarprivat românesc, introduce alternative de plată în rate fărădobândă pentru cumpărăturile făcute la comercianţi parteneri,precum şi un sistem de puncte de loialitate, care pot fi ulteriorfolosite pentru a plăti alte achiziţii.

"Acest proiect ne va ajuta să ţintim obiectivele pe care nile-am propus în acest an, ca emitent de carduri: o cotă de piaţă de15% şi 2 milioane de carduri emise", spune Gabriela Nistor,director executiv retail la Banca Transilvania. Programul, denumitStar BT, permite acumularea de puncte pentru fiecare tranzacţieefectuată de posesorii de carduri de credit, atât în ţară, cât şiîn străinătate. Un punct Star BT valorează un leu. Banca a lansatşi un portal dedicat acestui proiect, starbt.ro, unde promite că vaprezenta şi lista comercianţilor parteneri. Dobânda pentru sumeleutilizate pe card şi nerambursate în perioada de graţie sau înschema de rate fără dobândă este de 24% pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO