Bănci și Asigurări

Avram, BNR: Daca nu vine clientul la bancă, sa meargă banca la client. "Trebuie ieşit cu produsul undeva pe stradă, în piaţă"

Avram, BNR: Daca nu vine clientul la bancă, sa meargă banca la client. "Trebuie ieşit cu produsul undeva pe stradă, în piaţă"
17.06.2010, 16:55 41

Gradul de bancarizare va creşte semnificativ dacă băncile vor"ieşi cu produsele pe stradă", întrucât clienţii aleg rar să meargăîn sucursale pentru a cere informaţii despre noile servicii şiproduse, a declarat, joi, Ruxandra Avram, şef Serviciu Direcţia deStabilitate Financiară BNR, scrie Mediafax Business.

"Apropo de bancarizare, să creştem numărul de persoane care suntclienţi bancari, eu zic că este momentul cel mai bun. Trebuieînceput prin instrumentele oferite (...) Trebuie ieşit în faţă cuprodusul şi acesta trebuie să apară undeva pe stradă, în piaţă,pentru că nu vine clientul la ghişeu să întrebe «Ce produse maiaveţi?». Trebuie să le vadă foarte clar undeva şi atuncibancarizarea va creşte în proporţii mult mai mari", a spus Avram,în cadrul unui eveniment organizat de Finmedia. Citiţi mai multdespre gradul debancarizare din România pe www.mediafax.biz

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO