Bănci și Asigurări

Aurore Gaspar, cu experienţă de două decenii în banking, vrea să intre în boardul BRD-SocGen în locul lui Petre Bunescu, care s-a retras în martie 2021

În prezent, Aurore Brigitte Micheline Gaspar este director general adjunct la Boursorama din noiembrie 2017 (filiala Société Générale, prima bancă online din Franţa).

În prezent, Aurore Brigitte Micheline Gaspar este director general adjunct la Boursorama din noiembrie 2017 (filiala Société Générale, prima bancă online din Franţa).

Autor: Claudia Medrega

20.04.2021, 10:30 217

♦ Termenul de 4 ani al mandatului ei începe să se calculeze din a treia zi lucrătoare ulterioară primirii aprobării prealabile a BNR.

Franţuzoaica Aurore Brigitte Micheline Gaspar, 42 de ani, vrea să intre în Consiliul de Administraţie al BRD-SocGen pentru un mandat de 4 ani, ea urmând să-l înlocuiască pe Petre Bunescu, unul dintre veteranii sistemului bancar din România, care a renunţat la mandatul de admi­nis­tra­tor începând cu data de 1 martie 2021.

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor BRD, a treia cea mai mare bancă de pe piaţa ro­mânească după active, ar ur­ma să aprobe în luna apri­­lie alegerea ei în cali­ta­te de administrator. Iar nu­mi­rea Aurorei Brigitte Micheline Gaspar în această func­ţie este sub condiţia obţi­ne­rii aprobării prealabile începerii exer­citării funcţiei, emisă de Banca Na­ţio­nală a României, conform dis­po­ziţiilor legale în vigoare. Termenul de 4 ani al mandatului ei începe să se cal­culeze din a treia zi lucrătoare ul­te­rioa­ră primirii aprobării prealabile a BNR, potrivit informaţiilor anun­ţa­te banca românească cu capital francez.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO