Bănci și Asigurări

Asirom lansează un nou produs de sănătate

Asirom lansează un nou produs de sănătate
18.04.2016, 13:29 519

Poliţa are o primă anuală de 450 de lei, oferind acces la o reţea naţională de peste 1000 de furnizori privaţi de servicii medicale şi poate fi achiziţionată prin intermediul agenţilor autorizaţi Poşta Română Broker de Asigurare şi a celor peste 200 de oficii poştale cu birou dedicat de asigurări.

"Asigurarea privată de sănătate reprezintă o completare necesară a structurii de asigurări sociale, oferind acces facil la sistemul privat de sănătate, un domeniu dinamic şi inovator care aduce valoare sistemului de sănătate naţional privit ca un întreg. Aromedica Poşta are o primă anuală de 450 lei, iar scopul acestui preţ avantajos este de a accentua necesitatea şi utilitatea produselor de acest tip în rândul clientilor. De multe ori o vizită la medic şi câteva analize standard te pot costa mai mult de 450 lei. Aromedica Poşta este o asigurare cu acces facil la sistemul medical privat şi un preţ accesibil”, explică Daniela Meghea, vicepreşedinte ASIROM.

Asigurarea include servicii medicale în ambulatoriu (consultaţii de specialitate, analize de laborator, ecografii, radiologie, radioscopie, screening cancer etc.), cât şi spitalizare în unităţi private şi publice, tratamente stomatologice, consultaţii oftalmologice şi dispozitive de protezare pentru văz şi auz.

Nouă poliţă de sănătate a fost concepută pentru a oferi asiguraţilor protecţie pentru îmbolnăviri neaşteptate, vătămări corporale în urma accidentelor, precum şi posibilitatea de a preveni îmbolnăvirile prin consultaţii şi investigaţii medicale anuale.

“Asigurările de sănătate reprezintă o nişă cu potenţial semnificativ în România, iar ASIROM va continua să dezvolte produse şi să aloce resurse în această direcţie”, a mai adaugat Daniela Meghea.

ASIROM este parte a Vienna Insurance Group, lider pe piaţă de asigurări din Europa Centrală şi de Est, alăturându-se încă din 2007 celor 50 de companii din regiune care consolidează echipa VIG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO