Bănci și Asigurări

Asigurătorul Groupama a lansat un produs care oferă companiilor posibilitatea unei mai bune administrări a flotelor de maşini

Groupama, sucursala locală a asigurătorului francez cu acelaşi nume, a lansat clauza Fleet Control, ataşată poliţei CASCO Gradual pentru parcuri auto, prin care oferă companiilor controlul asupra preţului produsului şi posibilitatea unei mai bune administrări a flotelor de maşini.

Serviciul este în parteneriat cu Viasat Systems şi  presupune instalarea unui dispozitiv telematic pe fiecare maşină din flota clientului, care înregistrează date despre trafic şi stilul de condus al şoferilor. Pe baza informaţiilor furnizate, şoferii flotei îşi ajustează comportamentul în trafic, iar în funcţie de acesta, clienţii pot beneficia de reduceri la preţul poliţei de până la 40%. Astfel, clienţii Groupama Asigurări obţin nu doar control asupra costului poliţei, dar şi asupra costurilor de utilizare a autovehiculelor din flotă.

În acelaşi timp, clauza poate induce pe termen lung eficientizarea gestionării parcului de autovehicule şi responsabilizarea angajaţilor faţă de activele companiei.

„Dezvoltarea clauzei Fleet Control a fost un pas firesc, după lansarea tehnologiei telematice prin clauza Autocontrol. Astfel, am reuşit să adaptăm tehnologia la nevoile reale ale persoanelor juridice, care deţin flote de autoturisme sau vehicule utilitare, dar, la fel de important, am lansat un produs complet, cu beneficii pe termen scurt şi lung majore, care depăşesc sfera financiară.”, explică Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări.

Companiile care doresc să acceseze clauza Fleet Control trebuie să fie clienţi noi ai poliţei CASCO Gradual şi să îşi asigure o flotă de autoturisme sau vehicule utilitare de până în 3,5 tone. Poliţa de asigurare CASCO Gradual se încheie pe o perioadă de 12 luni, cu plata primei de asigurare în patru rate. Prin clauza Fleet Control, clienţii au control direct asupra costului ratelor, în funcţie de stilul de condus al şoferilor, începând cu a doua rată.


 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.