Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac oferă gratuit poliţa obligatorie de locuinţă PAD la încheierea unei poliţe facultative de locuinţă între 1 noiembrie şi 31 decembrie 2022

Allianz-Ţiriac oferă gratuit poliţa obligatorie de...

Autor: Mircea Nica

02.11.2022, 00:03 664

Allianz-Ţiriac vine cu o nouă campanie prin care oferă  gratuit o poliţă obligatorie de locuinţă PAD odată cu încheierea unei poliţe facultative de locuinţă  în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2022, potrivit informaţiilor transmise de asigurător.

Campania încurajează comportamentul responsabil prin asigurare şi se adresează proprietarilor de locuinţă (de tip A) care nu sunt încă asiguraţi Allianz-Ţiriac sau clienţilor Allianz-Ţiriac a căror poliţă a expirat în urmă cu cel puţin 30 de zile. Sunt luate în considerare în campanie toate produsele de asigurare facultativă de locuinţă distribuite de Allianz-Ţiriac, direct sau prin intermediari. 

Pentru clienţii care optează pentru încheierea asigurării prin intermediul website-ului, Allianz-Ţiriac va restitui contravaloarea asigurării obligatorii după achitarea primei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO