Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

AGA la BCR. Acţionarii BCR se întrunesc la începutul lunii septembrie să aleagă doi membri în boardul băncii

♦ Modificarea actului constitutiv al BCR prin eliminarea unui articol legat de politica de dividende va fi discutată, de asemenea, de acţionarii băncii în 2 septembrie.

Alegerea a doi membri în Consiliul de Supraveghere al BCR, care monitorizează activitatea conducerii executive, figurează pe lista aprobării Adunării Generale a Acţionarilor băncii, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Mandatul celor doi noi membri ai boardului BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, va fi valabil începând cu data aprobării Băncii Naţionale a României până la data de 24 aprilie 2022.

În prezent, Consiliului de Supraveghere al BCR este format din Manfred Wimmer - preşedinte, Andreas Treichl - vicepreşedinte şi membri Daniela Istocescu Nemoianu, Brian OíNeill, Hildegard Gacek şi Elisabeth Krainer Senger-Weiss. Consiliul de Supra­veghere monito­ri­zează activitatea Co­mi­tetului Executiv şi administrarea ris­cului de conformitate, precum şi respectarea prevederilor legii, a actului constitutiv al băncii şi a hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor în desfăşurarea activităţii băncii.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.