Auto

VIDEO ZF Live. Radu Dinescu, secretar general al UNTRR: Francezii sunt speriaţi de competiţia cu România când vine vorba de transportatori. „Autorităţile franceze dau dovadă de o ipocrizie fără margini.“

Autor: Dragoş Dinu

24.08.2017, 00:05 961
Francezii sunt speriaţi de competiţia cu România când vine vorba de transportatorii români care au activităţi intercontinentale.
 
UNTRR (Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din Ro­mâ­nia) este nemulţumită de con­diţii­le im­puse şoferilor români de statul fran­cez, dar şi de faptul că Franţa ar promova o politică neoprotecţionistă, prin blo­carea pieţei unice şi libere de trans­port rutier din UE.
 
„Clienţii străini sunt mulţumiţi de calităţile şoferilor români, au fost şi sunt mulţumiţi, şi acum autorităţile franceze încearcă să distrugă această compe­ti­tivitate. În loc să-şi rezolve problemele acasă, ei arată cu degetul în afară. Franţa are o atitudine foarte arogantă“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Radu Dinescu, secretar general al Uniunii Naţionale a Transportatorilor din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO