Auto

Un salariu pe zi. Un şofer în distribuţie câştigă între 500 şi 700 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un şofer în distribuţie câştigă...

Autor: Ramona Cornea

07.09.2022, 00:05 506

Un angajat pe poziţia de şofer în distribuţie are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 700 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul unui şofer distribuţie este de a încărca, transporta şi livra produsele către clienţi sau întreprinderi în condiţii de siguranţă şi în timp util, acest lucru fiind foarte important în gradul de satisfacţie a consumatorilor. Permisul de conducere, categoria B, este o condiţie esenţială pentru aplicare, iar capacitatea de organizare, punctualitatea şi responsabilitatea sunt calităţi apreciate şi utile. În plus, candidaţii mai au nevoie de atestat profesional şi cazier fără antecedente penale. În prezent, sunt multe poziţii deschise pe platformă pentru acest rol, în special în Târgu-Mureş, Cluj şi Ilfov, iar salariul net este cuprins în intervalul 500-700 euro pe lună, în medie“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament servicii medicale, bonuri de masă, prime de sărbători şi decontarea transportului.

În prezent, 230 de posturi vacante pentru poziţia de şofer distribuţie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Târgu-Mureş, Cluj şi Ilfov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO