Auto

Trei autoturisme s-au ciocnit pe A1, patru răniţi; circulaţie deviată pe sensul către Piteşti

Trei autoturisme s-au ciocnit pe A1, patru răniţi;...

Autor: Radu Tutulan

15.04.2017, 11:08 3491

Reprezentanţi ai ISU Giurgiu au precizat că accidentul rutier a avut loc la kilometrul 30, pe sensul de mers spre Piteşti, trei autoturisme ciocnindu-se.

Patru victime conştiente sunt transportate la spital în urma accidentului, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada 1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 27, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua, deoarece prima bandă este blocată din cauza unui accident rutier uşor. Pentru că circulaţia este intensă, iar coloana de maşini care s-a format la locul accidentului este în creştere, autovehiculele care circulă către Piteşti vor fi deviate către Bolintin-Deal (din nodul rutier), apoi pe DJ401A – Bolintin-Vale, urmând să reintre în autostradă în nodul rutier Bolintin-Vale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO