Auto

Traficul transfrontalier pentru autoturisme nu a fost afectat de protestul fermierilor

Traficul transfrontalier pentru autoturisme nu a fost...

Autor: Petru Mazilu

13.01.2024, 19:41 34

Traficul pentru autoturisme prin punctele de trecere a frontierei Calafat, Bechet, Siret şi Nădlac s-a desfăşurat normal, fără timpi crescuţi de aşteptare, în ciuda protestelor fermierilor şi transportatorilor, potrivit Poliţiei de frontieră.

Conform aplicaţiei Traficonline de pe site-ul Poliţiei de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro, sâmbătă seara se circulă în condiţii optime prin toate punctele de frontieră aflate pe relaţia drumurilor vizate de protestul fermierilor.

„Efectivele Ministerului de Interne se află permanent la datorie în sprijinul comunităţii pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, fluidizarea traficului şi intervenţie în caz de necesitate. Recomandăm în continuare tuturor persoanelor să respecte recomandările forţelor de ordine pentru soluţionarea oricăror situaţii, în mod optim şi în cel mai scurt timp”, este mesajul Poliţiei de Frontieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO