Auto

Trafic intens la intrarea în Bucureşti, coloane de maşini pe Valea Prahovei

Trafic intens la intrarea în Bucureşti, coloane de...

Autor: Laura Buciu

25.02.2024, 18:23 22

Este trafic intens la intrarea în Capitală dinspre Ploieşti, pe autostradă, dar şi dinspre Piteşti. Valori mari de trafic sunt şi pe Valea Prahovei, unde se circulă în coloane în staţiunile montane.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este trafic intens la intrarea în capitală, iar pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti sunt valori de trafic în creştere pe sensul de mers către Bucureşti.

Se ciruclă în coloane pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între Sinaia şi Comarnic, în direcţia Braşov - Ploieşti.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu (Valea Oltului) este trafic intens pe raza localităţilor Brezoi, Râmnicu Vâlcea, Milcoiu, Dumbrăveşti şi Drăganu, pe sensul de mers către Piteşti.

Pe DN 65 Craiova - Piteşti sunt valori de trafic ridicate în localitatea Albota, în direcţia către Piteşti.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, traficul se desfăţoară normal.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule cu multă atenţie în aceste condiţii de aglomeraţie, păstrând o distanţă de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru dirijarea traficului şi să evite coloanele de autovehicule formate sau alte manevre riscante, adoptând o conduită responsabilă pe tot parcursul traseului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO