Auto

Ţiriac Auto lansează noul A-Klasse de la Mercedes-Benz de la 24.646 de euro. FOTO cu noul model

Ţiriac Auto lansează noul A-Klasse de la Mercedes-Benz de la 24.646 de euro

Ţiriac Auto lansează noul A-Klasse

31.07.2012, 17:43 809

Ţiriac Auto, divizia de retail auto a Ţiriac Holdings şi cel mai mare dealer auto de pe piaţa locală, lansează în a doua parte a acestei săptămâni noul Mercedes-Benz A-Klasse, modelul de segment compact al constructorului german.

Noua generaţie A-Klasse, care pentru prima dată vine sub forma unui model compact şi nu a unui monovolum dispune de motorizări performante cu puteri cuprinse între 80 kW (109 CP) şi 155 kW (211 CP). Echiparea standard include printre altele, dotări precum sistemul cu radar COLLISION PREVENTION ASSIST. Preţurile noului A-Klasse încep de la 19.900 euro, fără TVA (24.646 de euro cu TVA) pentru modelul A 180 BlueEFFICIENCY. Cu climatizare automată THERMATIC, sistem Audio 20 cu radio, CD, MP3, slot USB, display cu diagonală de 14.7 cm şi conexiune bluetooth, geamuri acţionate electric faţă şi spate, sistem de aprindere automată a farurilor HEADLAMP ASSIST şi volan multifuncţional cu 12 butoane, noua Clasă A este deja dotată complet chiar şi în echiparea standard. Pe lista de dotări opţionale se găsesc dotări preluate de la modelele Mercedes-Benz din clasele superioare, precum Intelligent Light System (1.400 Euro, fără TVA), scaunele faţă reglabile electric cu funcţie de memorie (de la 335 Euro, fără TVA) sau bordul îmbrăcat în piele ARTICO finisat manual (ca parte a pachetului Exclusive ce costă 1.850 Euro, fără TVA).

Pentru fanii modelelor dinamice, Clasa A oferă dotări opţionale ce vor spori şi mai mult aspectul sportiv al maşinii: centurile de siguranţă în culoare roşie de la designo (300 Euro fără TVA) sau instrumentarul de bord argintiu cu ace roşii (oferite ca parte a liniilor de echipare Urban şi AMG Sports, precum şi în cadrul pachetelor Exclusive şi AMG Exclusive).

Noua Clasă A este echipată standard cu un sistem de avertizare a coliziunilor iminente, cu funcţionare pe bază de radar şi sistem adaptiv Brake Assist, care, împreună, scad riscul producerii accidentelor. Sistemul COLLISION PREVENTION ASSIST este capabil să atenţioneze şoferul Clasei A vizual şi auditiv pentru a-l alerta în cazul în care detectează posibilitatea producerii unui impact şi pregăteşte sistemul Brake Assist pentru cel mai precis răspuns al frânelor. Acestea vor opera la capacitate maximă imediat ce şoferul acţionează pedala de frână indiferent de gradul de apăsare a acesteia. ATTENTION ASSIST, sistemul de detectare al oboselii este şi el oferit standard.

Ţiriac Auto este cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel naţional. Compania deţine cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piaţa autohtonă, reprezentând şapte dintre cele mai renumite mărci auto existente în România: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mitsubishi, Ford şi Hyundai. În prezent, reţeaua de distribuţie şi service auto Ţiriac Auto numără 65 de reprezentanţe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate şi servicii în fiecare colţ al României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels