Auto

Ţiriac Auto investeşte 3,2 mil. euro în actualizarea showroomurilor sale pentru marca Mercedes-Benz, la nivel naţional

Autor: Bogdan Alecu

16.05.2023, 17:10 162

Ţiriac Auto va investi în următorii doi ani în implementarea noilor standarde pentru showroomurile Mercedes-Benz în centrele sale la nivel naţional, primul la standardul MAR20X fiind dealershipul Ţiriac Auto Braşov.

“Autovehiculele au fost şi rămân o mare pasiune a mea. Colecţionez, admir şi apreciez constant evoluţia lor tehnologică. În urmă cu 31 de ani am decis să dau continuitate pasiunii mele în zona de business, importând primele unităţi auto Mercedes-Benz în România. Între timp...lumea se schimbă extraordinar de repede. Avem aici modele electrice, ale viitorului.  Cât de bun este acest viitor? Este viitorul numai electric, sau poate va folosi şi tehnogii cu hidrogen sau magnetice? ” a declarat Ion Ţiriac.

Prin implementarea conceptului MAR20X, Ţiriac Auto urmăreşte ca dincolo de designul locaţiilor, să optimizeze procesele, rolurile şi integrarea tehnologiilor digitale, incluzând acordarea de consultanţă şi soluţii pentru orice tip de solicitare.

 “Parteneriatul puternic de 31 de ani dintre Mercedes-Benz şi Ţiriac Auto în România este construit pe valori comune şi pe asumarea aceluiaşi angajament de a eleva experienţa clienţilor noştri şi de a le oferi permanent sentimentul unic de apartenenţă la ceva special. Inaugurarea dealership-ului MAR20X în Braşov este încă o ilustrare a modului în care insuflăm principiile luxului modern în spaţiile de retail, prin crearea unei experienţe superioare de vânzare şi servicii post-vânzare.”  a declarat Amanda Zhang, CEO Mercedes-Benz România.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO