Auto

Serviciul de transport alternativ Bolt este disponibil în 29 de oraşe din ţară după extinderea în Satu Mare

Serviciul de transport alternativ Bolt este disponibil...

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.11.2023, 00:03 81

Compania estoniană Bolt, care oferă pe piaţa locală servicii de transport alternativ (ride-hailing), dar şi o aplicaţie de comandă de mâncare (Bolt Food) şi de închiriere de trotinete electrice plus un minisupermarket online (Bolt Market), şi-a extins activitatea şi în Satu Mare, au anunţat reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Astfel, în prezent, serviciile Bolt de transport la cerere sunt disponibile în 29 de oraşe şi localităţi din România. „Bolt este (..) prezent acum în 29 de oraşe majore din ţară, iar cu lansarea de la Satu Mare vrem să consolidăm această poziţie. Acest efort se încadrează în misiunea noastră de a oferi opţiuni de transport alternativ accesibil, sigur şi sustenabil pentru cât mai mulţi utilizatori la nivel naţional”, a spus Adrian Zodie, senior operations manager în cadrul Bolt România.

Practic, serviciile de transport la cerere ale Bolt pot fi accesate în Satu Mare prin instalarea aplicaţiei pe dispozitivul mobil. De asemenea, companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaţilor prin intermediul serviciului Bolt Business – care asigură o gestionare centralizată a costurilor şi o raportare financiară simplă şi clară pentru persoanele juridice, au mai transmis reprezentanţii Bolt.

„Preţul curselor Bolt din Satu Mare începe de la 10 lei, iar în luna noiembrie, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Lansarea serviciului de transport la cerere în Satu Mare este şi o oportunitate pentru cei care îşi doresc o sursă de venit suplimentară şi un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, unde vor fi informate despre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească şi procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni şoferi parteneri Bolt.”

Bolt are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de ţări şi peste 500 de oraşe din Europa şi Africa. În România, Bolt are s?i o divizie de software development care deserves?te toate subsidiarele din Europa ale companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO