LIVE: ZF Produs în România: Cum au evoluat afacerile şantierelor navale Damen Galaţi şi Damen Mangalia? Ce planuri de dezvoltare are Grup Şerban Holding, companie activă în mai multe domenii din agricultură? Urmăriţi o discuţie cu Gheorghe Savu, director la Damen România şi Ovidiu Bucătaru, director financiar al Grup Serban Holding.
Auto

Şeful HAVI Logistics: Am resimţit intens creşterea consumului la nivel naţional. Cel mai mare client al grupului este lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s

> Cel mai mare client al grupului este lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s.
 
HAVI Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistică şi transport de pe plan local, şi-a crescut businessul cu 8% anul trecut, ajungând la peste 138 milioane de euro. Astfel, compania a reuşit în criză să-şi tripleze cifra de afaceri într-o perioadă în care multe dintre firmele din domeniu au fost pe o pantă descendentă.
 
„În 2015 am resimţit intens creşterea consumului la nivel na­ţional, ceea ce pentru noi a generat o majorare  semnificativă a volumelor. În­treaga echipă s-a con­centrat pe gestionarea acestei creşteri“, a spus Mihnea-Radu Ioan, directorul general al com­paniei cu circa 250 de angajaţi. El afirmă că echipa pe care o conduce a acordat o atenţie deosebită pro­iec­telor de opti­mizare care să per­mită com­pa­niei o ad­minis­trare cât mai efi­cientă a resur­selor. Un rol im­portant în dez­voltarea bu­sines­sului HAVI anul trecut este reducerea TVA la ali­mente de la 24% la 9% înce­pând cu iunie 2015.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.