Auto

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din şapte judeţe

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri...

Autor: Gabriel Pecheanu

28.01.2024, 07:19 27

Se circulă în condiţii de iarnă, fiind precipitaţii sub formă de ninsoare şi parţial zăpadă pe carosabil, pe mai multe drumuri din judeţele Dâmboviţa, Gorj, Iaşi, Maramureş, Suceava, Vaslui şi Vâlcea, transmite Centrul Infotrafic.

„La această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier. Se circulă în condiţii de iarnă, fiind precipitaţii sub formă de ninsoare şi parţial zăpadă pe carosabil, pe mai multe drumuri din judeţele Dâmboviţa, Gorj, Iaşi, Maramureş, Suceava, Vaslui şi Vâlcea, fără a fi impuse restricţii de circulaţie”, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti-Braşov şi DN 1 Ploieşti-Braşov, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.

„Pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, recomandăm şoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO