Auto

Schimbare la vârful unuia dintre cele mai active fonduri de investiţii de pe plan local: Berke Biricik pleacă de la conducerea operaţiunilor din România ale Mid Europa Partners

Berke Biricik

Berke Biricik

Autor: Cristina Roşca

24.01.2023, 00:06 417

Fondul de investiţii are în portofoliul din România trei companii - Regina Maria (servicii medicale private), Profi (retail) şi Urgent Cargus (curierat).

Executivul turc Berke Biricik pleacă de la conducerea operaţiunilor din România ale Mid Europa Partners după circa trei ani şi jumătate, spun sur­sele din piaţă. Până la momentul publi­că­rii ştirii, Berke Biricik nu a răspuns solicitării ZF privind această decizie.

El lucrează pentru unul dintre cele mai active fonduri de investiţii de pe plan local încă din 2013, în toată această perioadă deţinând poziţia de principal, conform profilului său de pe reţeaua de socializare de business Linkedin. Din 2019, el s-a ocupat de operaţiunile locale ale fondului Mid Europa Partners, mai exact din mo­mentul în care investitorul financiar a decis să îşi deschidă birou la Bucureşti, semn că se uită cu mai multă atenţie la investiţii în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO