Auto

ProMotor: Cum ar fi ca maşina ta să ajungă în mâinile celor de la ISIS? I s-a întâmplat unui american

ProMotor: Cum ar fi ca maşina ta să ajungă în...

Autor: ProMotor

15.12.2015, 12:13 961

Acum aproape un an de zile un instalator din Texas şi-a schimbat Fordul, vechi de zece ani, la un dealer local. Maşima era folosită ca automobil de serviciu şi avea inscripţionată pe ea numele firmei. Mare a fost surprinderea texanului să-şi vadă fosta maşină, după tot acest timp, în mâinile extremiştilor islamici din Siria, informeazăesquire.com. Poza cu automobilul în cauză a devenit virală pe internet, iar în ea se pot vedea, pe lângă armele care au fost montate de terorişti, numele firmei şi numărul de telefon.

Se pare că texanul a încercat să-şi dezlipească stickerele atunci când a dus maşina la schimb, dar dealer-ul i-a spus să le lase pentru a nu dezlipi şi vopseaua, şi l-a asigurat că acestea vor fi dezlipite de personalul autorizat al firmei. Dealer-ul nu a mai dezlipit stickerele şi a vândut maşina mai departe unei alte firme din Turcia, automobilul ajungând de aici în Siria. 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO