Auto

Poliţiştii recomandă evitarea deplasărilor în Tulcea şi Constanţa din cauza condiţiilor meteo

Poliţiştii recomandă evitarea deplasărilor în Tulcea...

Autor: Gabriel Pecheanu

18.11.2023, 22:48 36

Poliţiştii recomandă evitarea deplasărilor în judeţele Tulcea şi Constanţa, unde sunt în vigoare coduri roşii de ploi şi vânt, se circulă în condiţii de ploaie abundentă şi vânt puternic, vizibilitatea fiind scăzută.

În judeţele Constanţa şi Tulcea sunt în vigoare coduri roşii de ploi şi vânt, se circulă în condiţii de ploaie abundentă şi vânt puternic, vizibilitatea fiind scăzută.

Momentan nu sunt restricţii de trafic pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile A 2 şi A 4, însă carosabilul este umed, acoperit de apă în multe zone.

Pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 10 şi 64 plouă şi bate vânt lateral puternic, pe tronsonul 64-144 sunt precipitaţii sub formă de lapoviţă şi zăpadă, carosabilul fiind umed, se acţionează preventiv cu utilaje. Iar între kilometrii 144 şi 212, precum şi pe autostrada A 4 Ovidiu-Agigea plouă, iar vântul bate cu rafale puternice.

„Le recomandăm conducătorilor auto să evite deplasările în aceste zone, să amâne călătoriile pentru perioada de după îmbunătăţirea vremii, să acorde o mare atenţie unde parchează autovehiculele, pentru că au fost mulţi copaci care au căzut pe acestea în interiorul localităţilor, iar dacă totuşi se află în trafic, îi sfătuim să găsească un loc adăpostit unde să poată aştepta oprirea condiţiilor meteorologice şi să adopte o manieră prudentă de condus, evitând orice manevră riscantă şi asigurându-se constant pe tot parcursul traseului. Conduceţi în mod responsabil, cu foarte multă atenţie”, transmit poliţiştii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO