Auto

Noul Duster, pariul de 3 mld. euro al designerilor grupului Renault

Noul Duster, pariul de 3 mld. euro al designerilor...

Autor: Bogdan Alecu

31.08.2017, 00:07 6668

Francezii de la Renault au intrat pe ultima sută de metri cu noul Duster şi pregătesc lansarea oficială a acestuia în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce va avea loc la mijlocul lunii septembrie.

„A fost un proiect interesant deoarece nu am mai făcut acest lucru, să nu aducem modificări ample unei noi generaţii. Atunci când vezi maşina pe stradă, vezi cât de mult s-a schimbat faţă de generaţia anterioară“, a explicat Laurens van den Acker (foto), designerul-şef al grupului Renault.

Anul trecut, Duster a fost cel de-al patrulea cel mai bine vândut model din gama grupului francez Renault, cu aproape 330.000 de unităţi livrate.

În România cel mai mare susţinător al proiectului Duster a fost François Fourmont, directorul Automobile Dacia sub conducerea căruia au fost lansate modelele Logan şi Sandero şi sub conducerea căruia s-a pregătit intrarea în producţie a lui Duster.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO