Auto

Mitsubishi prezintă la Paris primul model electric pentru Europa, pe care îl va lansa şi în România în martie

Mitsubishi prezintă la Paris primul model electric pentru Europa, pe care îl va lansa şi în România în martie
02.09.2010, 12:14 35

Mitsubishi Motors va prezenta în cadrul Salonului Auto de laParis care va avea loc la finele acestei luni, versiunea europeanăa modelului electric i-MiEV. Acesta va fi lansat succesiv în 14ţări, printre care şi Franţa, Marea Britanie şi Germania începândcu luna decembrie a acestui an şi continuând cu restul pieţeloreuropene din anul fiscal 2011. În România modelul care se vaalimenta de la priză va fi disponibil începând cu luna martie aanului viitor.
Preţul său pe piaţa europeană va fi cuprins între 33 şi 35.000 deeuro, iar în funcţiile acordate de fiecare stat în parte preţul săupoate coborî la mai puţin de 30.000 de euro.
Spre deosebire de versiunea japoneză, modelul prezentat la Paris vabeneficia de un design modificat în ceea ce priveşte spoilerelefaţă şi spate, noi indicatoare de bord şi dotări suplimentare înceea ce priveşte siguranţa activă şi pasivă - sistem de control alstabilităţii, şi airbaguri de tip cortină şi laterale înstandard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO