Auto

Metrorex introduce noi titluri de călătorie: abonamentul anual şi cartele pentru grupuri

Metrorex introduce noi titluri de călătorie:...

Autor: Anca Olteanu

08.08.2017, 12:27 1430

Printre titlurile noi se numără cartela cu o călătorie, în valoare de 2,5 lei, abonamentul anual, de 720 de lei, care permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, anual, un abonament la preţul întreg de 70 de lei.

Cartela pentru un grup de 3 persoane va costa 3 lei, cea pentru 4 persoane va costa 6,5 lei, iar cea pentru 5 persoane va costa 8 lei.

Preţurile pentru titlurile de călătorie existente rămân aceleaşi: 5 lei pentru cartela de două călătorii, 20 de lei pentru cartela de 10 călătorii, 70 de lei pentru abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii, 25 de lei pentru abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii şi 8 lei pentru un abonament de o zi.

Data limită pentru primirea de propuneri sau observaţii pentru proiectul de ordin al Ministrului Transporturilor privind aprobarea tarifelor de călătorie cu metroul este de 19 august 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO