Auto

Încă o veste bună din auto: Michelin a reluat producţia de anvelope la Zalău

Încă o veste bună din auto: Michelin a reluat...

Autor: Bogdan Alecu

23.04.2020, 12:44 249

Michelin a reluat de marţi producţia de anvelope de la fabrica din Zalău, în condiţiile în care tot mai mulţi producători din auto au reluat treptat activitatea. Anterior, Michelin reluase la Zalău săptămâna trecută producţia de cord metalic.

"Din data de 21 aprilie, activitatea de producţie de la Zalău Anvelope este reluată progresiv. Măsurile sanitare necesare au fost implementate, conform cu legislaţia în vigoare şi cu reglementările interne, prioritatea noastră fiind să protejăm sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri", au declarat oficialii Michelin.

Uzina de la Floreşti rămâne deocamdată închisă, cu excepţia anumitor activităţi critice sau cu foc continuu care au un program specific.

La Zalău Michelin produce anvelope pentru camioane dar şi pentru utilaje industriale şi metrou.

Aceasta este cea de-a doua fabrică de anvelope din România care îşi reia activitatea, după cea a Continental de la Timişoara. Fabrica Pirelli de la Slatina rămâne în continuare închisă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO