Auto

Grupul Autoklass, dealer autorizat Mercedes-Benz, smart si Honda, a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 233 mil.euro şi a investit 1,6 mil.euro într-un nou showroom

Grupul Autoklass, dealer autorizat Mercedes-Benz, smart...

Autor: Roxana Rosu

24.04.2023, 10:20 865

Grupul Autoklass, dealer autorizat Mercedes-Benz, smart si Honda, care a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 233 milioane euro, îşi propune ca în 2024 jumătate dintre vânzările de automobile Mercedes-Benz să fie reprezentate de vehicule electrice şi plug-in hybrid.

Compania a început dezvoltarea unei reţele de staţii de alimentare electrice în 2017 şi a ajuns în acest an la 70 de staţii de încărcare. Din acestea, 14 staţii pot alimenta maşinile electrice cu curent continuu.

La începutul anului, Autoklass şi Mercedes-Benz România au inaugurat primul showroom construit conform conceptului MAR20X, în urma unei investiţii de 1,6 milioane de euro, care a vizat extinderea locaţiei şi personalizarea acesteia conform noilor standarde de brand.

Noul showroom are un volum potenţial de vânzări de 350 unităţi în cursul acestui an şi va putea deservi aproximativ 9.000 de vehicule anual pentru lucrări de mecanică-electrică, tinichigerie şi vopsitorie.

„În acest an special pentru noi, în care sărbătorim 20 de ani de la înfiinţarea Autoklass, suntem încântaţi să oferim clienţilor noştri o nouă experienţă exclusivistă, construită pe valorile comune Autoklass şi Mercedes-Benz, confirmând angajamentul nostru de a fi Official Home of Mercedes-Benz în România. Ne bucurăm că astăzi Autoklass este locul ȋn care clienţii, partenerii şi ȋntreaga noastră echipă se simt acasă, profesional vorbind. Considerăm că evoluţia şi succesul companiei noastre se datorează parteneriatului pe care l-am dezvoltat pe termen lung cu clienţii şi partenerii noştri, cărora le mulţumim pentru că sunt alături de noi”, a declarat Daniel Grecu, director general al Autoklass.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO