Auto

Ford pune lacăt pe producţia de maşini de la Craiova o lună din următoarele trei

B-Max a vândut în România doar 45 de maşini în primele două luni

Autor: Bogdan Alecu

04.04.2014, 00:08 545

Uzina Ford de la Craiova va aduna 72 de zile fără producţie de maşini în perioada septem­brie 2013 – iunie 2014 după ce americanii au anunţat că fabrica va fi oprită încă 23 de zile în aprilie, mai şi iunie. În aprilie uzina Ford va fi oprită timp de şase zile, dublu faţă de cele trei zile anunţate iniţial la sfârşitul lunii februarie, la care se adaugă şi trei zile de pauză pentru uzina de motoare.

„Deşi Ford B-Max rămâne unul dintre cele mai vândute modele din segmentul său, cererea la nivel european pentru mono­volumele din clasa mică a scăzut. Ca urmare a acestui fapt, Ford România îşi reajustează volumele de producţie penttu B-Max şi are în plan oprirea activităţii în Secţia Operaţiuni Vehicule timp de opt zile în luna mai, respectiv nouă zile în iunie. În ceea ce priveşte secţia de motoare, nu anticipăm zile fără producţie în lunile mai şi iunie“, au spus oficialii Ford România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO