Auto

Ford Puma ST Gold Edition – cum arată cel mai exclusivist automobil fabricat vreodată în România

Ford Puma ST Gold Edition – cum arată cel mai...

Autor: Bogdan Alecu

19.06.2021, 10:57 1936

Ford Puma ST Gold Edition este cea mai nouă versiune a SUV-ului produs la Craiova, iar în premieră americanii au lansat o serie de sondaje pe reţelele de socializare pentru ca fanii să decidă cum va arăta maşina. Puma ST Gold Edition va fi disponibilă pentru comandă în număr limitat de la sfârşitul acestui an.

Fanii Ford şi-au exprimat preferinţele în aproximativ 275.000 de voturi printr-o serie de sondaje pe canalele Twitter şi Instagram ale companiei pe parcursul a 10 zile, alegând combinaţiile de culori ale elementelor, inclusiv vopseaua modelului, a autocolantelor şi a etrierele de frână - precum şi numele viitoarei ediţii limitate a modelului Puma ST.

Prim urmare, primul model Ford Performance, cu un design ales de public are următoarele caracteristici: 56% au optat pentru culoarea neagră la exterior, cu etriere de frână roşii, cusături gri pentru centurile de siguranţă şi nume Gold Edition.

Rezultatele fiecărui sondaj au fost colectate de pe pieţele individuale din Europa şi de pe canalele centrale de social media ale Ford Europa.

"Pentru a crea ceva cu adevărat special pentru fanii  fideli ai Ford Performance, am trecut la o abordare orientată spre viitor si am conceput împreună cu ei această versiune Puma ST Gold Edition. Numărul de voturi exprimate arată cât de entuziasmaţi sunt clienţii noştri şi că au gusturi excelente”, a declarat Amko Leenarts, director de Design, Ford Europa. „Totul stă în detalii şi fanii noştri au configurat un produs cu adevărat dezirabil.”

Puma ST Gold Edition va fi propulsat de un motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri de 200 CP pentru o acceleraţie de 0 -100 km / h în 6,7 secunde. 1 Tehnologiile sport avansate includ moduri de condus selectabile, inclusiv Sport, Track şi Eco 2, diferenţial cu alunecare limitată. Livrările vor începe spre sfârşitul acestui an.

Ford împreună cu Team Fordzilla au creat anul trecut conceptul Team Fordzilla P1 folosind o abordare similară, printr-un proiect de colaborare dintre designerii companiei şi comunitatea de gaming.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO