Auto

Ford a demarat producţia noului Kuga la Valencia. Americanii au renunţat la dieseluri în favoarea hibridelor

Autor: Bogdan Alecu

17.01.2024, 13:06 1485

Ford Kuga, SUV-ul care a fost în ultimii trei ani  cel mai bine bine vândut hibrid plug-in la nivel european, dar şi pe plan local în primele 11 luni din 2023, este produs în versiune facelift în uzina Ford din Valencia, pentru prima dată numai cu motoare pe benzină.

Noua gamă Kuga permite până la 69 km de condus pur electric pentru clienţii versiunii plug-in hybrid, care pot încărca maşina atât de la o staţie pentru maşini electrice, cât şi de la o priză casnică. Pentru şoferii care poate nu au la îndemână posibilitatea de a încărcărca, există versiunea Full-Hybrid, cu o autonomie de până la 900 km cu un singur plin al rezervorului de combustibil 4 şi până la 64% condus pur electric în oraş.

Noul Ford Kuga  permite până la 2.100 kg  capacitate de remorcare.la una specială pentru transportat cai.

Noul Kuga a evoluat atât la interior, cât şi la exterior, cu un design proaspăt şi încrezător. Versiunea sofisticată Titanium, cea sportivă ST-Line şi alegerea robustă Active au caracteristici unice de design şi personalităţi distinctive.

În interior, noul Kuga dispune de sistemul multimedia Ford SYNC 4 de ultimă generaţie, care oferă o putere de calcul dublă faţă de sistemul anterior. Acesta se integrează perfect cu telefoanele inteligente, are conectivitate 5G pentru acces rapid la informaţii, navigaţie conectată la cloud pentru a vă ajuta să rămâneţi cu un pas înaintea blocajelor, cu Apple CarPlay şi Android Auto wireless 8 pentru acces fără cablu la aplicaţii şi informaţii cheie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO