Auto

Dacia a ales Parisul pentru a prezenta face-lift-ul Logan MCV

Dacia a ales Parisul pentru a prezenta face-lift-ul Logan MCV
14.12.2009, 17:09 24

Constructorul Automobile Dacia, care asteapta in acest anafaceri de 3 mld. euro, a ales Salonul Auto de la Paris pentru aprezenta varianta restilizata a modelului Logan MCV, in conditiilein care in primele opt luni ale acestui an peste 80% din productiaacestui model a fost livrata pe pietele externe. Logan MCV este celmai vandut brand Dacia in strainatate de la inceputul anului.

"Cred ca doua treimi din vanzarile Dacia in Franta vor fi inacest an realizate de modelul MCV. Pana la finalul lui august aufost comercializate pe piata noastra 20.000 de MCV si 10.000 deLogan Sedan", a declarat Patrick Blein, directorul comercial alRenault.

Franta este cea mai mare piata de export a constructorului de laMioveni, astfel ca decizia oficialilor Renault de a prezenta laParis modelul restilizat al Logan MCV, conceptul Logan eco2 simodelul Sandero echipat cu motorizarile diesel este cat se poate defireasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels