Auto

Cum arată o autoutilitară inspirată din motor sport – cei de la Ford se inspiră din lumea raliurilor

Cum arată o autoutilitară inspirată din motor sport...

Autor: Bogdan Alecu

19.08.2020, 11:44 372

Vehiculele utilitare sunt tot mai des utilizate drept strategii de imagine, motiv pentru care cei de la Ford au venit cu noi versiuni hibride, 4x4 pentru off-road, iar acum cu noi versiuni inspirate din motorsport

Versiunile MS-RT ale Transit Custom şi Transit Connect oferă un design complet restilizat, inspirat de Fiesta WRC cu care echipa M-Sport Ford concurează la Campionatul Mondial de Raliuri.

Variantele de echipare MS-RT ale lui Transit Custom şi Transit Connect vor fi disponibile la comandă începând din luna septembrie a acestui an în Franţa, Ungaria, Olanda, Norvegia, România şi Marea Britanie.

Roţile late cu carenaj crescut sunt completate cu jante din antracit OZ Racing de 18 inch personalizate, completate de ornamente laterale sportive. În spate, un deflector integrat şi un spoiler de plafon subliniază caracterul sportiv. Transit Custom MS-RT primeşte un eşapament sport cu două evacuări, iar Transit Connect MS-RT un sistem de evacuare quad-distinct; clienţii pot opta şi pentru evacuări opţionale de tip Ceramic Black.

Transit Custom MS-RT dispune de motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri şi 185 CP, livrând 415 Nm cuplu maxim, cu posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuală cu şase trepte sau automată cu şase trepte de viteză. Transit Connect MS-RT cu motor EcoBlue de 1,5 litri şi 120 CP livrează un cuplu de 270 Nm, cu posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuală cu şase trepte sau automată cu opt trepte de viteză.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO