Auto

Conturile Blue Air au fost deblocate: AFM anunţă începerea procedurii de eşalonare a datoriilor

Conturile Blue Air au fost deblocate: AFM anunţă...

Autor: Miruna Diaconu

07.09.2022, 17:24 1327

Administraţia Fondului pentru Mediu, aflată în subordinea Ministerului Mediului, anunţă deblocarea conturilor Blue Air, după ce marţi, 6 septembrie, compania aeriană a suspendat zborurilor ca urmare a blocării conturilor proprii de către AFM. Blue Air are o datorie de 28 milioane lei către AFM.

​„În urma solicitării transmise în dimineaţa zilei de 7 septembrie 2022, de eşalonare la plată a obligaţiilor restante la Fondul pentru Mediu şi a transmiterii documentaţiei necesare pentru începerea procedurii de eşalonare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Fondului pentru Mediu a decis suspendarea popririi asupra disponibilităţilor băneşti ale companiei BLUE AIR AVIATION S.A şi stabilirea unui grafic pe 12 luni pentru achitarea creanţei”, se arată în comunicatul AFM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO