Auto

CNAIR a semnat un contract în valoare de peste 15 milioane de lei, pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul expres Focşani-Brăila. Termenul de finalizare este de 24 de luni

CNAIR a semnat un contract în valoare de peste 15...

Autor: Cosmin Pirv, Mediafax

18.06.2020, 17:52 2143

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat, joi contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul expres Focşani-Brăila. Termenul de finalizare este de 24 de luni.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, contractul în valoare de peste 15 milioane de lei a fost semnat cu Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA.

Proiectul este finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 24 luni, din care 14 pentru elaborarea studiului de fezabilitate, 3 pentru realizarea proiectului pentru autorizarea lucrărilor de construire, 3 pentru elaborarea proiectului tehnic de execuţie şi 4 luni pentru acordarea serviciilor de asistenţă tehnică beneficiarului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO