Auto

CNAIR a desemnat câştigătorii pentru proiectarea şi execuţia loturilor 3 şi 4 ale Centurii Bucureşti. Valoarea contractelor depăşeşte 740 mil. lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câştigătorii pentru proiectarea şi execuţia loturilor 3 şi 4 ale Centurii Bucureşti, a anunţat, marţi, compania. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CNAIR, marţi, pentru lotul 3, ofertantul desemnat câştigător este Nurol Insaat Ve Ticaret A.S., cu preţul de 428.827.572,23 lei fără TVA şi un punctaj total de 98,23 puncte, din care 48,23 de puncte pentru componenta financiară şi 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 de luni.

Lungimea lotului 3 este de 8,6 km, potrivit CNAIR.

Ofertantul desemnat câştigător pentru proiectarea şi execuţia lotului 4 este Asocierea SC SA&PE Construct SRL - SC SPEDITION UMB SRL - SC TEHNOSTRADE SRL (SC SA&PE CONSTRUCT SRL - Lider de asociere), cu preţul de 312.633.551,09 lei fără TVA şi un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară şi 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 30 de luni, din care, 12 luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 de luni.

Lungimea lotului 4 este de 4,47 km.

„Semnarea contractelor de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, anunţă CNAIR.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.