Auto

Cât de civilizaţi sunt ungurii atunci când văd o ambulanţă? VIDEO

Cât de civilizaţi sunt ungurii atunci când văd o...

Autor: ProMotor

17.05.2015, 15:00 2201

Tu cum reacţionezi când auzi semnalele unei ambulanţe? Te dai imediat la o parte, sau faci loc imediat pentru ca maşinile din calea ambulanţei să poată veni spre tine? Iată o lecţie de civilizaţie de la unguri, filmată chiar în Budapesta.

OK, ştim şi noi şoferi de ambulanţă din România care pot merge cel puţin la fel de tare, dar poate chiar mai lipsit de pericole decât o face acest şofer maghiar. Care însă se descurcă formidabil de bine prin traficul capitalei Ungariei.

Dar mai ştim şi că şoferii români dorm pe ei, iar reacţia lor în prezenţa ambulanţelor este de cele mai multe ori întârziată. În plus, unii chiar nici nu-şi pun problema să facă loc unei ambulanţe atunci când o aud sau o văd că vine din spate, atât timp cât nu e lipită deja de bara lor. De ce? Pentru că nu îşi dau seama cât de important e să lase cale liberă ambulanţei din timp, iar nu doar în secunda în care aceasta deja a fost nevoită să pună frână în spatele lor.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO