Auto

Când şi unde va fi prezentat în premieră pentru România noul Ford Puma, SUV-ul hibrid produs la Craiova

Când şi unde va fi prezentat în premieră pentru...

Autor: Bogdan Alecu

08.10.2019, 18:33 2433

Ford Puma va fi prezentat în premieră pe piaţa locală în cadrul Salonului Auto Bucureşti 2019 care se va desfăşura în perioada 10-20 octombrie 2019, la Romexpo. Puma a mai fost prezentat anterior în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna trecută. În cadrul SAB, SUV-ul va fi prezentat în cadrul standului Ţiriac Auto, în condiţiile în care SAB este un salon destinate dealerilor auto, în timp ce importatorii sunt prezenţi la SIAB – Salonul Internaţional Auto Bucureşti, care va fi organizat în luna martie a anului viitor.

Odată cu noul Puma, Ford devine primul constructor auto local care produce în România un automobil hibrid şi care dispune de sisteme care îl fac "semi-autonom". Spre exemplu, Puma vine cu tempomat adaptiv "oprire-pornire", care permite maşinii să se deplaseze singură în coloană şi să se centreze singură pe banda de rulare. Pe autostradă maşina va putea singură să păstreze distanţa faţă de maşina din faţă şi să păstreze banda de rulare. În ceea ce priveşte confortul, tot Puma este primul automobil produs în România cu scaune cu masaj lombar.

La standul Ţiriac Auto de la SAB 2019 vor fi expuse, în premieră în România, Mercedes-Benz EQC, Ford Puma, Mitsubishi ASX, alături de Range Rover Evoque, Mercedes-Benz Clasă A Sedan, Mitsubishi L200, Hyundai Ioniq Plug-în Hybrid. Nu vor lipsi atracţiile pentru cei mai pasionaţi: Mercedes-Benz AMG GT, Jaguar F-Type, Ford Mustang.

“Salonul Auto Bucureşti este un eveniment important pentru domeniul auto din România şi ne reuneşte admirabil la fiecare ediţie, fie că suntem reprezentanţi ai mărcilor de automobile, pasionaţi, jurnalişti sau vizitatori în căutarea maşinii potrivite. Ţiriac Auto va fi la înălţimea aşteptărilor, cu o prezenţa spectaculoasă şi având capacitatea de a genera oferte personalizate”, a declarat Marius Marian, CEO Ţiriac Auto. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO