Auto

Bogdan Florea, VW: Poate Rabla şi Rabla Plus şi-au făcut datoria. Au stârnit apetitul clienţilor pentru tehnologii nepoluante, dar poate nu sunt necesare pe termen lung

Bogdan Florea, VW: Poate Rabla şi Rabla Plus şi-au...

Autor: Bogdan Alecu

19.12.2023, 11:30 200

Cererea pentru vehicule electrice este în creştere, atât pe segmentul utilitarelor unde firmele cumpără în special prin fonduri europene, cât şi pentru a utiliza energia furnizată de panourile fotovoltaice instalate, dar şi pentru a reduce amprenta de carbon, corporaţiile având stabilit procent din flotă care să fie reprezentat de maşini electrice.

Cererea pentru maşini electrice este în creştere şi dealerii nu mai depind numai de programul Rabla Plus, clienţii cumpărând maşini şi fără bonusul de la stat, dar cu discount.

De partea cealaltă, sunt jucători din piaţă care spun deja că programele Rabla şi Rabla Plus ar trebui să se apropie de final, inducând până acum perioade cu activitate prea intensă sau prea lejeră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO