Auto

Avocaţii de la Muşat & Asociaţii au asistat compania canadiană Magna în preluarea diviziei de siguranţă activă a Veoneer de la SSW Partners

Monia Dobrescu, partener, Muşat & Asociaţii

Monia Dobrescu, partener, Muşat & Asociaţii

Autor: Cristina Bellu

12.06.2023, 13:10 335

Firma de avocatură Muşat & Asociaţii a asistat producătorul canadian de componente auto Magna International Inc. cu privire la aspectele de drept românesc ale finalizării achiziţiei diviziei de siguranţă activă a Veoneer de la SSW Partners.

Echipa a fost condusă de Monia Dobrescu (Partener) şi i-a inclus pe Mădălina Trifan (Managing Associate), Dragoş Lungu (Managing Associate), Oana Lupu (Managing Associate), Cristian Cepeşi (Senior Associate) şi Evelina Stoian (Associate).

Odată cu finalizarea acestei achiziţii, Magna îşi consolidează divizia de siguranţă activă. Cele două activităţi reunite asigură companiei un portofoliu mai cuprinzător în domeniul siguranţei active, care include toţi senzorii relevanţi, sisteme computerizate centrale şi soluţii software, pe unul dintre segmentele de piaţă cu cea mai rapidă creştere din industria auto.

Oficialii companiei estimează că cele două activităţi reunite vor genera vânzări de peste 3 miliarde dolari în 2024.

Reţeaua globală a Magna include 341 de operaţiuni de producţie şi 88 de centre de dezvoltare a produselor, inginerie şi vânzări localizate pe teritoriul a 29 de ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO