Auto

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a finalizat fuziunea prin absorbţie cu BT Operational Leasing

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2021, 16:51 272

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a finalizat procesul de fuziune prin absorbţie cu BT Operational Leasing.

„Prin această fuziune, am făcut un pas important pentru dezvoltarea diviziei de leasing operaţional a Grupului Autonom, prin creşterea portofoliului de clienţi şi a activelor deţinute.  De asemenea, integrarea ne-a accelerat dezvoltarea prin obţinerea unor sinergii importante, financiare şi operaţionale. Chiar dacă fuziunea s-a încheiat, parteneriatul cu Banca Transilvania continuă. Astfel, companiile din România vor avea în continuare acces la un portofoliu complet de servicii financiare şi de mobilitate, necesare dezvoltării afacerii lor,” a declarat Dan Ştefan, coacţionar al grupului Autonom Internaţional, din care face parte Autonom Services.

Decizia Tribunalului Neamţ, secţia a II a Civilă de Contencios administrativ şi fiscal, intră în vigoare retroactiv, de la 1 ianuarie 2021.

Operaţiunea nu are niciun efect semnificativ asupra rezultatelor financiare ale companiei. Acţiunile BT Operational Leasing au fost anulate, având în vedere că Autonom Services S.A. a deţinut 100% din capitalul social al BT Operational Leasing. Prin urmare capitalul social al Autonom Services S.A. nu a crescut.

Înfiinţată în 2006 în Piatra Neamţ de antreprenorii Marius şi Dan Stefan, Autonom este un furnizor integrat de soluţii de mobilitate şi finanţare. Autonom operează o reţea de 44 de agenţii cu sediul în peste 30 de oraşe din România, Ungaria şi Serbia.

În toate diviziile, Autonom are peste 500 de angajaţi şi operează o flotă de peste 9.000 de maşini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO